Hammarby sjöstad

NORLANDIA FÖRSKOLOR SVALLVÅGEN

Norlandia förskolor Svallvågen i kvarteret Svallvågen i Hammarby Sjöstad. Förskolan ligger i ett hyreshus med en egen liten inhägnad gård inte långt ifrån Tvärbanans ändhållplats Sickla Udde. Närhet till kulturhus, Ekbackens lekpark, kajer, bryggor och vikens glittrande vatten. Svallvågen är en förskola med fem avdelningar i två plan med stora och ljusa lokaler och plats för ca 80 barn.

Svallvågens förskola ingår i Norlandia förskolor och har en pedagogisk vision där orden ”…med livslång lust att leka och lära”. Vår logo – trädet – symboliserar växande och utveckling, skydd och möjligheter till upptäckter. Trädet ska inspirera oss att göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek- från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss.  Vår mat tillagas av vår egen kock som lagar allt från grunden och som väljer ekologiska alternativ när det finns. Mjölk bananer och smör är alltid ekologiskt.

Eget kök med kock
På Svallvågen har vi ett kök där vår skickliga kock tillagar all mat från grunden. Inför och under varje måltid skapar kocken och pedagoger tillsammans med barnen en trivsam och lugn måltidsmiljö.
Familjetjänster för en enklare vardag. På Svallvågen erbjuder vi familjetjänster för att underlätta våra småbarnsfamiljers vardag. Spana in på vår hemsida.

Hammarby Sjöstad

NORLANDIA FÖRSKOLOR SVALLVÅGEN

Svallvågen

Läs mer om oss och hur du ställer ditt barn i kö: svallvagen.norlandiaforskolor.se

Stäng meny
Translate »