SÖDERMÄKLARNA - HAMMARBY SJÖSTAD

Michaela Nordström

Michaela Nordström känner att hon befinner sig på rätt plats – både i världen och i livet.
– Jag har alltid känt att fastighetsmäklare är ett yrke för mig. Jag gillar att man ganska snabbt ser resultat av det arbete man lägger ner. Jag har dessutom alltid fått höra att jag är en bra medlare. Nu har jag det perfekta jobbet, och jag befinner mig på rätt plats. Jag är uppvuxen i Segeltorp, och så när som på tre år har jag alltid bott i södra delen av Stockholm.

Mattias Näsström

Idrottsintresserad norrbottning som älskar återkommande kunder. Där har du Mattias Näsström, mäklaren som inte kan tänka sig en bättre plats att leva och arbeta än Hammarby Sjöstad.

För egen del har Mattias ställt både hockeyrören och fotbollsskorna på hyllan för ett bra tag sedan. Men idrottsintresset är lika stort som någonsin.

Saki Carapanos

– Av vänner och bekanta hade jag ofta fått höra att jag skulle passa som mäklare. Jag var länge skeptisk eftersom jag inte hade sett mig själv som en säljare. Men med facit i hand var det de som hade rätt. Jag hade fel.

Stina Backman

Det fina med det här jobbet är att man ser tydliga avslut. När en månad är slut kan man lägga den till handlingarna och börja på nästa. På så sätt ser man ju ett tydligt resultat av sitt arbete.

KONTAKTA OSS

08-641 50 50

info@sodermaklarna.se

Stäng meny