ALLT OM

HAMMARBY SJÖSTAD

År 1997 kandiderade Stockholm för att bli värdstad till sommar-OS 2004. Den 5 september meddelande Internationella Olympiska Kommittén sitt beslut. Det blev inte Stockholm och Hammarby Sjöstad utan Aten som fick stå som värd för spelen. 

När OS-planerna smiddes var tanken att Hammarby Sjöstad också skulle fungera som OS-by för tävlande och media. En modern OS-by med gångavstånd till  – Victoriastadion som planerades ligga i anslutning till Hammarbybacken.

Nu blev det inget sommar-OS i Stockholm, men väl en Hammarby Sjöstad. Detta skulle bli det största nybyggnadsområdet i Stockholm på 25 år, en omvandling av Lugnets industriområde – en kåkstad i korrugerad plåt – till sjöstan.

Allt som är värt att veta...

Sjöstan 2018

Sickla köpkvarter

Globen

KORT OM SJÖSTADSBLADET

Hammmarby Sjöstad

Sjöstadsbladet är Hammarby Sjöstads lokaltidning. För de
boende, företagare och de som vill veta mer om stadsdelen.
”Vi skriver om restaurangerna, butikerna och det som sker i Hammarby Sjöstad. Allt från nyheter till kändisar, vilka skolor som finns. Matrecensioner, intervjuer och reportage. Allt med den gemensamma nämnaren Hammarby Sjöstad och dess omnejd.

Vill du nå nya konsumenterna från första dagen?
– Du når genom Sjöstadsbladet automatiskt de nya konsumenter som flyttar in sin stadsdel och kan ta del av er som är våra lokala företag och era erbjudande. Vi har bevakat, stöttat affärslivet och boende om allt som händer i Hammarby Sjöstad sedan starten 2003. Du har väl inte missat SJÖSTADSKARTAN! Nå ut även till hotellgästerna om var ni finns!

“Du når genom tidningen Sjöstadsbladet     80 000 konsumenter. Tidningen nås av samtliga hushåll via tidningställ och finns tillgänglig i flera exemplar på restauranger och andra offentliga rum. Det ger hög träffsäkerhet för varje annonskrona!”

ANNONSERA

Annonsera i Sjöstadsbladet om du vill synas; RÄCKVIDD Hammarby Sjöstad och dess omnejd: Tillsammans med vårt Magasin, Hemsida, Facebook, Instagram och Twitter når vi cirka 80 000 läsare varje månad. Vi syns!

Stäng meny