Bastard Burgers burgare med Västerbottensost


Efter burgaren ”Burträsk” i våras, gör nu Bastard Burgers och Västerbottensost en ny smak med hamburgaren ”From the North”. Med smaker från norr och den unika smaken av Västerbottensost spås denna burgare bli en ny favorit bland konsumenterna.

– Bastard Burgers är otroligt duktiga på smak så det känns väldigt roligt att de väljer just Västerbottensost med sin unika smak, för att ge karaktär åt den nya norrländska burgaren. Råvaror från Norrland är något av det finaste vi har i både kvalitet och smak och det är något som både Västerbottensost och Bastard Burgers värnar om, säger Lina Jonsson, Produktchef för Västerbottensost.

LÄS OCKSÅ: Bastard Burgers uppmuntrar fler att testa vegansk mat

Smakerna har som namnet avslöjar anknytningar från Norrland och består av nymalt nötkött, majonnäs med smak av kantareller och Västerbottensost, rökt sidfläsk, krispig sallad, hyvlade polkabetor och morötter samt picklad rödlök.

LÄS OCKSÅ: Bastard Burgers ett av flera nya tillskott i Sickla

– ”Burträsk” som var vår signaturburgare med västerbottensost i maj fick ett grymt bra mottagande, och redan där föddes tankar på nästa burgare. För oss är upplevelsen av burgaren viktig och vi eftersträvar mycket smak. Det gör Västerbottensost till ett enkelt val för en säker smakupplevelse, säger Kim Markström, Marknadschef Bastard Burgers


Andra läste också