BIZ APARTMENT

Välkommen

Avskilt men centralt. Här kan du njuta av Hammarby Sjöstads härliga atmosfär samtidigt som du endast är ett stenkast iväg från Södermalms puls och de stora eventen runt hotellet på Globen och Tele 2 Arena. Och endast två hållplatser ifrån Sickla Köpkvarter.

Nackareservatet är ett naturreservat som besöks året runt. Hammarbybacken är underbar för en dags skidåkning under vinter halvåret och den magiska Skogskyrkogården är en del av Unescos Världsarv. En kort resa över Skanstullsbron tar dig till Södermalm där spännande och prisvärda mataffärer finns bredvid hippa butiker, bullriga barer och trendiga caféer fulla av kreativa människor.

Biz Apartment - Hammarby Sjöstad

Hotellrum

En weekend i Hammarby Sjöstad med barnen? I Studio Large finns plats för upp till tre personer. Det fullutrustade köket är perfekt om du vill laga just den mat ni själva gillar. Här sover alla gott i den rejäla dubbelsängen med möjlighet till bädd-fåtölj. Hotellägenheten har all den utrustning du behöver för ett bekvämt och avkopplande hotellboende.

Restaurang Fandado

Mitt i det växande området Hammarby Sjöstad ligger Restaurang Fandado, ett stenkast från Lumaparken och Hammarby Allé. Restaurang Fandado finner du i entréplan på Biz Apartemnt. Maten är inspirerad av olika kulturer från hela världen och influenser kommer tas från jordens alla hörn. Med smaker från nord till syd, från väst till öst. Restaurangen har öppet 7 dagar i veckan med frukost, lunch samt middag. Just nu en av Sjöstadens popuäraste restauranger!  Bonvenon al ni!

Restauranger i Hammarby Sjöstad

LÅNGTIDSBOENDE

Ska du stanna lite längre? Biz Apartment Hammarby Sjöstad är det perfekta andra hemmet för dig och ditt företag när du både jobbar och har behov av ett bekvämt boende. Här bor du nära skön avkoppling i naturen, men har citys alla möjligheter på promenadavstånd. Våra lägenheter har fullutrustat kök, matplats en bekväm säng och ett rymligt badrum. Allt för att du ska känna dig som hemma. Alla hotellägenheter har följande:

 • Fullutrustat kök & diskmaskin                                               
 • Matbord/arbetsplats
 • Soffa eller fåtölj
 • Gratis WIFI, TV och telefon
 • Garderob 
 • Strykbräda & strykjärn
 • Badrum & hårtork
 • Tillgång till tvättstuga
 • Matbutik i kvarteret

Konferens

FLEXIBLA MÖTEN I MODERN MILJÖ

Deras konferenslokaler passar dig som letar efter citynära lokaler och som flexibelt kan ta emot både små och stora grupper. Hos Biz Apartment i Hammarby Sjöstad finns helt nyrenoverade lokaler som har all den teknik och service som krävs för en smidigt genomförd konferens. Du kan välja olika konferensytor, från 20 kvadratmeter upp till 120 kvadratmeter. Du kan även ta kontakt med dem så kan de utforma deras lokaler utifrån era behov. Det är lätt att ta sig hit, vare sig du kommer dit med bil, taxi, tvärbanan, båt eller till fots. Biz Apartment Hammarby Sjöstad ligger nära Gullmarsplan och Globen-området med Tele2 Arena och endast två hållplatser ifrån Sickla Köpkvarter.

HEMKÄNSLA I SJÖSTAN

Högklassigt inredda hotellägenheter. Nära till allt.

På Biz Apartment Hammarby Sjöstad bor du nära det allra bästa Hammarby Sjöstad kan erbjuda av evenemang, utflykter, nöjen och shopping. Samtidigt har du hos dem ett andra hem där du kan laga din egen mat och komma och gå som du vill. Här finns en dygnet-runt-bemannad reception, möjlighet att tvätta i deras tvättstuga, samt en sprillans ny högklassig restaurang Fandado som serverar frukost, lunch och middag. De har inrett hotellägenheterna stilfullt för att du ska få en hemkänsla redan när du kliver in genom dörren. Den generöst tilltagna utrustningen och det kompletta köket finns där för att du – eller hela familjen − ska kunna ha en flexibel och bekväm vistelse. Alla hotellägenheter har följande:

 • Fullutrustat kök & diskmaskin                                               
 • Matbord/arbetsplats
 • Soffa eller fåtölj
 • Gratis WIFI, TV och telefon
 • Garderob 
 • Strykbräda & strykjärn
 • Badrum & hårtork
 • Tillgång till tvättstuga
 • Matbutik i kvarteret

HOTELL MED DEN RÄTTA HEMKÄNSLAN

Biz Apartment Hammarby Sjöstad är ett hotell med 168 hotellägenheter. 

Hotellet har högklassigt inredda hotellägenheter med komplett utrustning för att du ska känna dig som hemma. Hos oss får du hotellets goda service och lägenhetens bekvämlighet. Längden på din vistelse väljer du själv, vårt lägenhetshotell passar utmärkt för den som behöver ett bra boende en enstaka natt, weekend, en vecka, en månad eller ännu längre.  Tel: 0200 21 03 22 | hammarbysjostad@bizapartment.se

Samtliga hotellgäster får en Sjöstadskarta i deras hand så de hittar rätt bland restaurangerna och butikerna i Hammarby Sjöstad! KLICKA på kartan så ser du bättre vad som erbjuds i Hammarby Sjöstad!

Fandado - Biz Apartment

Stäng meny
Translate »