Brödernas lanserar digitala kvitton i Kivra


Nu kan gäster som besöker restaurang Brödernas i Hammarby Sjöstad få sina kvitton digitalt i Kivra. För de 5 miljoner användare som har tjänsten räcker det med att ansluta sitt betalkort. På så sätt blir kundupplevelsen ännu smidigare. Kvittot sparas automatiskt, utan risk att tappas bort i bakfickor, jackfickor eller tvättmaskiner.

Brödernas – först i restaurangbranschen
Det borde inte förvåna någon att Brödernas är det första restaurangföretaget i Sverige att erbjuda digitala kvitton. De har en vana av att blicka framåt. Bolaget startades av bröderna Joakim och Jonas Wiklander som gått från nystart till att driva över 80 restauranger i Sverige.

LÄS OCKSÅ:

När beslutet om att erbjuda digitala kvitton fattades stod kundupplevelsen i centrum:
– Vi är otroligt stolta över att vara först i restaurangbranschen om att ansluta till Kivra. På så sätt slösar vi inte på kvittoutskrifter och ger ett mervärde till våra gäster, som enkelt kan spara sina kvitton digitalt, säger Alexander Hällzon, vice marknadschef på Brödernas.

Möjligt tack vare Caspeco
Företaget som har gjort det möjligt att erbjuda digitala kvitton är Caspeco, som är ett av landets ledande affärssystem för besöksnäringen. Lösningarna täcker hela kedjan från personal, bokning och betalning till kraftfulla analysverktyg.

Genom att integrera sitt kassasystem med Kivra kommer de att kunna erbjuda en pappersfri köpupplevelse för många olika företag i branschen, till exempel kaféer, hotell och arenor. En positiv nyhet för alla som gillar att få sina kvitton digitalt.

– Vi strävar alltid mot att vara först med den bästa tekniken, när det gäller allt från AI-prognoser till digitala kvitton. Vi är fantastiskt glada över att våra kunder äntligen kan erbjuda digitala kvitton för att bidra till en bättre miljö, säger Markus Ganev, försäljnings- och marknadschef på Caspeco.


Andra läste också