Fotografera Ditt Hammarby Sjöstad


Vad betyder Hammarby Sjöstad för dig? Visa det i bild och välj ut din bästa bild du tagit och skicka in ditt tävlingsbidrag senast 18 maj, 2021 för att delta i Fotografera Ditt Hammarby Sjöstad – en fototävling som belyser just Hammarby Sjöstad.

Fototävlingen: Fotografera Ditt Hammarby Sjöstad arrangeras av Hammarby Sjöstads lokaltidning.

Tävlingsregler och förutsättningar för deltagande

Temat för tävlingen är Hammarby Sjöstad – Vem tolkar detta tema bäst i bild?

Deltagare: Tävlingen är öppen för alla fotointresserade – såväl amatörer som proffs, liksom boende i eller utanför Hammarby Sjöstad.

Bildmotiv: Tävlingen är öppen för alla typer av bildmotiv som tolkar Hammarby Sjöstad – nytagna eller gamla. Upplösning. Bild ska skickas in i originalformat och namn på fotografen både för och efternamn och årtal bilden togs. Man skickar in sina bidrag till; fototavlingen@sjostadsbladet.se

Tävlingsbidrag: Högst fem tävlingsbidrag per deltagare.

Upphovsrätt: Genom att delta i Hammarby Sjöstad lokaltidnings tävlingen försäkrar du att den inskickade bilden har tagits av dig och att bilden inte är manipulerad och att den inte gör intrång i upphovsrätt, varumärke eller annan parts immateriella egendom och att ingen annan part har rättighet till bilden. Deltagande fotografer godkänner att tävlingsbidrag får publiceras på Sjöstadsbladet och i andra media utan ersättning i samband med artiklar och inslag om tävlingen. För övriga publiceringsändamål utanför tävlingen har deltagande fotografer sedvanlig upphovsrätt till sina tävlingsbidrag.

Juridiska krav: Vid fotografering och publicering av bilder med identifierbara personer gäller lagen om hantering av personuppgifter (GDPR), lagen om kränkande fotografering och lagen om olaga integritetsintrång. För deltagande med sådant tävlingsbidrag krävs dokumenterat samtycke från de personer som fotograferats.

Så utses finalister och vinnare: När tiden gått ut för att skicka in tävlingsbidrag (18 maj) utser en jury från lokaltidningen de tio bästa bilderna bland alla inskickade tävlingsbidrag som går till final. De tio bästa bilderna publiceras på www.sjostadsbladet.se, Facebook, Instagram och Twitter med inbjudan till alla intresserade att rösta fram månadens bästa bild. När allmänhetens omröstning är klar utses Hammarby Sjöstads bästa bild och vinnaren presenteras i lokaltidningen och får dessutom pryda omslaget på tidningen. Förutom det och äran får vinnaren en tre rätters middag för två personer på valfri restaurang i Hammarby Sjöstad under maj månad. Vi på Sjöstadsbladet och Hammarby Sjöstads restauranger önsker er alla lycka till!

Bild/er skickas till följande mejl: fototavlingen@sjostadsbladet.se


Andra läste också