Hemköp Sickla har öppnat


Den 1 september slog Sabis upp dörrarna till en ny matbutik i Sickla Galleria. Hemköp Sickla blir likt flaggskeppsbutiken Sabis Fältöversten en unik matdestination med hög kvalité och personlig service i fokus. “Vi har vågat att ta ytterligare ett kliv för att förverkliga vår vision om Sveriges bästa matbutik” säger Sabis VD Madeleine Brehmer.

Sabis ägare Caroline Cederblad (Styrelseordförande) och Madeleine Brehmer (VD) med butikschef Robert Tingåker.

Hemköp Sickla är Sabis nya storsatsning i ett av Stockholms mest attraktiva handelsområden. Butiken kommer erbjuda noga utvalda råvaror från lokala delikatesser till vällagade färdigrätter, kombinerat med Sabis gedigna erfarenhet av personlig service. 

LÄS OCKSÅ: Ny Hemköpsbutik i Sickla Galleria

“Det känns fantastiskt att öppna en butik fylld med matglädje och inspiration. Med vår kunniga personal kan vi erbjuda våra kunder personliga tips och råd och alltid råvaror av högsta kvalité. Visionen är att Hemköp Sickla ska vara en matdestination, där det är snabbt och roligt att handla.” säger Robert Tingåker, butikschef Hemköp Sickla.

Med Hemköp Sickla vill Sabis utmana hur man presenterar färskvaror på ett nytt sätt. I saluhallsdelen i butiken finns Sveriges första köttrum ”Slagteriaktiebolagets Köttbod”, ett ”Sabis ostrum”, en manuell fiskdisk och en välförsedd frukt- och gröntavdelning. Hemköp Sickla erbjuder även ett stort utbud av färdigmat för alla dagens måltider, tillagade av butikens egna kockar. 

Hemköp Sickla blir den sjätte butiken som ingår i Sabis samarbete med Axfood – men den första i sitt slag. Här förenas Hemköps starka marknadserbjudande med Sabis mångåriga expertis inom mat och personlig service.

“Sabis har sedan 1874 varit marknadsledande inom mat och service, och än idag fortsätter vi att utmana branschen i att skapa den bästa kundupplevelsen. Med Hemköp Sickla har vi designat en effektiv matbutik med grund i Sabis hantverkstradition vilket tydligt stärker Sickla Galleria som ett attraktivt matdistrikt.” säger Madeleine Brehmer, VD Sabis.  

Hemköp Sickla öppnade igår 1 september intill Sickla Gallerias västra entré och har en säljyta på 1 200 m2.


Andra läste också