Invigning av JENSEN grundskola Sickla i Nacka kommun


Igår hölls invigningen av JENSEN grundskola Sickla i Nacka kommun. Sedan augusti är hela verksamheten igång med 260 grundskoleelever och det är redan en lång kö med elever som vill börja på skolan under kommande år. När skolan är fullt utbyggd kommer den att rymma ca 750 elever.

På bild: Rektor Anna Tronelius, grundare och VD Håkan Jensen, kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau, Stenvalvets VD Maria Lidström, ordförande i utbildningsnämnden Monica Brohede Tellström och Biträdande skolchef Viktoria Bjurström.

Första året erbjuder skolan plats för elever från f-klass till årskurs 7, och 2023 kommer skolan vara en F-9 skola. Fastigheten har uppförts och ägs långsiktigt av fastighetsföretaget Stenvalvet.

– Vi har i samarbete med fastighetsägaren Stenvalvet byggt en toppmodern skola i bästa läge i Nacka. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Nackas elever en traditionell skola med trygghet och studiero där kunskaper och bildning alltid kommer först. Utöver en förstklassig skola ger vi möjlighet till särskilda aktiviteter och sporter på fritids, säger Håkan Jensen, grundare, VD och långsiktig ägare.

LÄS OCKSÅ: Nu öppnar nya JENSEN förskola Nobelberget


Andra läste också