Välkommen till
Laga mobilen och datorn
i Hammarby Sjöstad

Laga mobilen Hammarby

SERVICE OCH REPARATION AV DIN MOBIL ELLER SURFPLATTA

Hammarby Sjöstad

Är du ute efter en mobilreparation så har du kommit rätt. Vi utför olika slags reparationer och erbjuder samtliga mobilreservdelar till rimliga priser. Vi kan laga din trasiga enhet riktigt snabbt och billigt. Om en sprucken skärm utgör ett problem, kom förbi med din skadade mobil eller surfplatta så tar vi oss en titt på den och du får ett kostnadsförslag

 

 

.

Laga mobilen

HAMMARBY SJÖSTAD

VILL DU LAGA DIN MOBIL, DATOR ELLER SURFPLATTA?

Kom till Stockholms bästa reparationsbutik beläget i Hammarby Sjöstad! Vi säljer även tillbehör till din mobiltelefon. Vi har även ett brett utbud av hörlurar, etcetera.

Hammarby allé 87

Laga mobilen i Hammarby
Laga Mobilen i Hammarby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laga Mobilen i Hammarby
Logo

Om Laga Mobilen

Vi kan laga din mobiltelefon snabbt och smidigt! Sprucken display, trasig laddkontakt eller kamera? Vi hjälper er med mobilreparation i vår butik på Hammarby Allé 87 i Hammarby Sjöstad. Det går självklart också bra att beställa sin reparation online och skicka mobiltelefonen till oss med post.

Vi har ett brett sortiment av reservdelar i lager för att din mobilreparation ska gå så snabbt som möjligt. Därför kan vi utföra många typer av reparation medan du väntar i vår butik!

Vi lagar alla typer av mobiltelefoner: iPhone, Samsung, HTC och LG med flera. Du hittar priser och vanliga reparationer på vår hemsida, se länk nedan. Kontakta oss gärna med frågor om andra typer av reparationer och service så kan vi ge er ett prisförslag.

*Du kan även lämna in gamla mobiler och batterier i vår butik

Laga mobilen Hammarby

 

 

 

Mobilreperation

  Butik

   Hammarby Alle 87
   120 63 Stockholm
 
   Telefonnummer
   08-411 08 27
   Öppettider
   Vardagar 10-19
   Lördag 10-16
   Söndagar 11-16
 
Stäng meny
Translate »