Nu öppnar UNITY i Hammarby Sjöstad


Konceptet bygger på studiolägenheter där du kan bo så länge du vill, kombinerat med arbetsytor som optimerar effektivitet, kvalitet och möjligheten till nya professionella relationer. UNITY kommer att vara nordens första micro-living koncept i kombination med gemensamma arbetsytor och faciliteter för att göra vardagen mer effektiv. Den allmänna bilden av hur en typisk vardag ser ut blir också mer abstrakt.

Med den trenden i åtanke vill UNITY skapa en plats som har gemenskapskänsla utformad för att göra livet mer levande. En plats att bo, arbeta eller bara ta en kopp kaffe. CGI, Unity Hammarby Sjöstad.

Inom de närmaste två åren kommer UNITY att lanseras på sju platser i Norden – allt i livliga och spännande stadsområden. Först ut är UNITY Hammarby Sjöstad som öppnar i november 2021, med 140 bostäder och 200 kontorsytor. UNITY kommer att öppna en ny plats vart halvår – Stockholm, Helsingfors och Aarhus för att nämna några få.

LÄS OCKSÅ: UNITY – ett nytt livsstilskoncept i Hammarby Sjöstad

– Det känns otroligt spännande att vara först ut i Norden med att skapa ett nytt och hållbarare sätt att leva med yteffektiva, designade boenden och arbetsplatser. Under ett och samma tak kan våra gäster träffa nya vänner, göra affärer och bli en del av vårt community. Genom att erbjuda färdiga lösningar och kringtjänster vill vi underlätta vardagen och göra livet roligare för våra gäster! Jag ser verkligen fram emot att inom kort få öppna UNITY Hammarby Sjöstad i denna unika fabrikslokal från 40-talet, med
bibehållna detaljer såsom stora spröjsade fönster och Aseas originaltraverser i taket. Här bor och jobbar man i en miljö blandad av rå industri och varm modern design, säger Charlotte Mangborg GM Sverige.

– UNITY omfattar gemensamma utrymmen inomhus och utomhus, inklusive arbetsutrymmen, café och lounge, gym, evenemang och workshops. De boende kan bo med all service inkluderat, men också anpassat för en smalare budget där allt samlas under endast en räkning. Vi har omvandlat den traditionella lägenheten till en komprimerad bostadsyta med allt du behöver inom räckhåll. Den flexibla interiören och möbleringen skapar en effektiv och väldesignad levnadsyta. Vi fokuserar inte bara på̊ boendeytan utan lägger även stor vikt vid att skapa en social gemenskap. Helt enkelt allt som tillhör det moderna sättet att leva, förklarar Michael Schumann, Fund Manager på̊ Aberdeen Standard Investment.


Andra läste också