Park Inn by Radisson

Välkommen

Park Inn by Radissons stilrena hotell ligger centralt i Hammarby Sjöstad med smidig tillgång till hela staden. Globen och Tele2 Arena och Sickla Köpkvarter bara en hållplats bort. Gångavstånd till Hammarbybacken, Stockholms centralt belägna slalombacke.
Läget vid Hammarby sjön och Sickla kanal gör att du tar dig enkelt med färja till många av huvudstadens populära turistattraktioner. Flera av dessa ligger på Djurgården där du exempelvis kan besöka ABBA-museet eller Gröna Lunds fullmatade nöjesfält. När du blir sugen på shopping ligger trendiga Södermalm, med sina vintage-butiker och ett myller av spännande restauranger, bara en gratis båtresa bort.

Hamburgare

Park Inn by Radisson

Hotellrum

Vårt rum är stort, ljust och välkomnande. Ljust trä och textilier i varmt rött. Härliga djupröda draperier att dra för fönstret. Sängen är bäddad med luftiga täcken i ljusa färger. Vackra och praktiska lampor på väggen ovanför sänggaveln, både som allmänljus och som läslampor. Stora oljemålningar i matchande färgskala. En både snygg och praktisk bänk under det stora panoramafönstret med sköna dynor också i rött. En liknande låg bänk under och på båda sidorna av sänggaveln. Med vilken funktion? Nog skulle det ha varit bra med var sitt sängbord att ställa vattenglaset på! Rummet är utrustat med ett rymligt skrivbord med god plats för både
papper, dator och annat. Det finns även ett värdeskåp där man kan låsa in sina värdeföremål. Finns rum för alla behov upp till sviten på våning fjorton.

Hotell i Hammarby Sjöstad

Restaurang

Huvudrätterna kommer in. Min frus ångade röding med blåmusselsås, gräslök, forellrom och vintergrönsaker. Även här en ordentligt tilltagen portion och med ingredienser och smaker som är goda var för sig och som stöttar varandra till en bra helhet. Och min halstrade havsöring med chilikryddad savoykål, padrones och rostad pumpapuré. Havsöringen är god. Tillbehören är fräscha och bjuder på vackra färger och på balanserade smaker som på ett bra sätt matchar fiskens milda smak. Frukosten som ingår är den bästa som går att få i Hammarby Sjöstad.

RELAX

De två våningarna ovanför plan tretton, där vi huserade inrymmer bland annat bastu och gym,  även här stora panoramafönster med utsikt över Hammarby Sjöstad och Globen och natten utanför.

Konferens

Park Inn Konferens är något för dig som efterlyser en bra och lite annorlunda konferensmiljö. Moderna och fräscha konferenslokaler, bra restaurang och bra hotellrum med fantastisk utsikt över den omgivande staden och naturen. Många kända konstnärers verk pryder hotellets väggar. Park Inn ligger i stadsdelen Hammarby Sjöstad med direkt kontakt med E4-an via Södra Länken. Utmärkta lokala allmänna kommunikationer med Stockholms centrum liksom med flyget på Arlanda och Bromma och fjärrtågen på Stockholms Central. I hotellets närhet finns en ny spännande och levande stadsdel med modern stadsarkitektur, Tvärbanans spårvagn, många restauranger och butiker samt härliga promenadstråk utmed
vattnen och i grönområden. Dessutom nära till Hammarbybacken och dess faciliteter. På sommaren Mountinbikes, vandring och träning -och på vinterhalvåret skidåkning.

Höjdpunkter och detaljer

  • 178 rum inklusive familjerum, Businessrum och sviter, samtliga med platt-tv och snabbt WiFi utan kostnad.
  • Praktiskt beläget i Hammarby Sjöstad med både buss och spårvagn 200 m från hotellet.
  • Tre kilometer från Globen och Tele2 Arena. Nära till Hammarbybackens skidlift.
  • Koppla av med en lokal öl på terrassen eller unna dig en gourmetburgare på RBG Bar & Grill.
  • Håll konferens på vårt förstklassiga affärshotell med dedikerat mötes- och eventteam.
  • Håll dig i form på hotellets gym och varva ner i bastun.
  • Parkera bekvämt och säkert i hotellets eget garage.
  • Ta med hunden till vårt husdjursvänliga hotell.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.

När hungern gör sig påmind hittar du frukostbuffé, lunch och à la carte-middag på RBG Bar & Grill. Missa inte gourmetburgaren och det fina urvalet av lokalt bryggda ölsorter, som sommartid bäst avnjuts på den vackra terrassen.
Med fem välutrustade mötesrum lämpar sig detta affärshotell i Stockholm utmärkt för konferens eller seminarium. Varje mötesrum har en fullt kompatibel 75-tums LED-pekskärm och trådlöst bredband, whiteboard och blädderblock. Vår kunniga mötes- och eventpersonal hjälper dig gärna att planera allt från catering till team building-övningar

Kontakt

Boka
Boka rum på Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad för din affärsresa eller Stockholmsweekend. Hotellet är beläget endast fem kilometer från Stockholm centralstation och ligger i direkt anslutning till Södra Länken vilket gör det snabbt och enkelt att ta sig hit med bil. Tvärbanan är annars ett bra alternativ, den stannar 100 meter från hotellet och tar dig snabbt och smidigt mot Stockholm City.
Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad är en perfekt bas för din Stockholmsvistelse. Boka nu!

Samtliga hotellgäster får en Sjöstadskarta i deras hand så de hittar rätt bland restaurangerna och butikerna i Hammarby Sjöstad! KLICKA på kartan så ser du bättre vad som erbjuds i Hammarby Sjöstad!

Park Inn by Radisson

Stäng meny
Translate »