Park Inn i Hammarby Sjöstad har fått en ny Hotelldirektör


Alessandra Zannin som tidigare varit ytterst ansvarig för Motel L i Hammarby Sjöstad har utsetts till ny General Manager för Park Inn by Radisson i Hammarby Sjöstad.

Park Inn öppnade i maj 2010, Hammarby Sjöstads första hotell. Hotellet har med sina 15 våningar en unik utsikt över Sjöstaden och Hammarbybacken. Hotellet erbjuder sina gäster 178 rymliga rum, nytt restaurangkoncept, RBG Bar & Grill, mötesfaciliteter, gym och relaxavdelning. Ett modernt hotell för den medvetne resenären i Stockholms trendigaste stadsdel, Hammarby Sjöstad.

En stadsdel känd världen över för sitt miljöprogram. Hotellets servicekoncept har tidigare varit Yes I Can! och genomsyrat allt de gör. Nu återstår det att se vad den nya Hotelldirektören vill åstadkomma.

Park Inn by Radisson i Hammarby Sjöstad. Foto: Jonny Bothin

Sedan 2010 har vi Sjöstadsbor fått rabatt på vårt boende på hotellet genom medlemsklubben Sjöstadsbladet startade, hur det nu blir vet vi tyvärr inte med den rabatten. Vi har försökt nå Alessandra Zannin för en kommentar men inte lyckats.

Det vi däremot vet är att Alessandra Zannin och Park Inn by Radisson i Hammarby Sjöstad just nu söker efter en Assistant Manager på heltid.

Frukost hos Park Inn i Hammarby Sjöstad. Foto: Jonny Bothin

Deras frukost är outstanding i Hammarby Sjöstad och värd att testa! Senast kostade frukosten 145 kronor och var värd varje öre!

Har du utnyttjat medlemserbjudandet? Berätta isåfall så vi får ha vår rabatt kvar, när svärmor kommer på besök, etcetera.


Andra läste också