Råd & Rön flyttar in i Sjöstan


Skanskas utvecklingsområde Sthlm New i Hammarby Sjöstad fortsätter locka nya hyresgäster. Nu tar också Råd & Rön och Nemely plats och en befintlig hyresgäst utökar i Sthlm 01, där öppningen av Sjöstadens Skybar på 102 meters höjd har blivit en riktig succé.

Råd & Rön utför och publicerar bland annat resultat av tester och undersökningar som hjälper sina läsare att göra kloka val som sparar tid och pengar när det gäller konsumentköp. De flyttar, tillsammans med sin ägarorganisation Sveriges Konsumenter, från Södermalm till Sthlm 01 och hyr från och med oktober cirka 350 kvadratmeter på våning 3 i huset.

LÄS FLER NYHETER FRÅN SKANSKA

Nemely är ett IT-konsultföretag som fokuserar på att implementera CRM-strategier och lösningar. Med kartläggning och effektivisering av processer som grund, och genom partnerskap med branschledande systemleverantörer, tillhandahåller Nemely smarta kundstödslösningar som förbättrar användarnas produktivitet och effektivitet med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet. Företaget flyttar från Globen City redan i september till Sthlm 01 och sitt nya kontor om ca 370 kvadratmeter på våning 19.

DPJ Workspace, specialister inom kontorsinredning, är redan på plats i huset på våning 20. De kan nu, efter en stark utveckling av verksamheten och tack vare byggnadens genomtänkta flexibilitet i lokalstrukturen, smidigt utöka med ca 370 kvadratmeter. Deras kontor kommer därmed omfatta ett helt våningsplan om ca 1 110 kvadratmeter.  

Högst upp i Sthlm 01, på 102 meters höjd, öppnade i mitten av maj Sjöstaden Skybar för både lunch och middag. Nyfikenheten på deras spännande mat- och dryckeskoncept, den läckra 70-talsinspirerade inredningen i kombination med möjligheten att se stora delar av södra Stockholm från ovan har skapat en besökssuccé. Ytterligare lättnader i restriktionerna från och med den 1 juli innebär nu möjligheten att välkomna ännu fler gäster.

Läs också: Sjöstaden Skybar öppnar imorgon den 13 maj

– Vi har verkligen fått en flygande start på verksamheten. Det är härligt att se hur Sjöstadsborna har tagit restaurangen till sitt hjärta. Vi har redan flera stammisar och mixen som skapas när flera långväga gäster också söker sig hit för att utforska en ny del av Stockholms mat- och krogscen skapar en skön atmosfär, säger Niklas Ahlbom, VD och grundare.

I Sthlm 01, som nu är uthyrd till ca 60%, erbjuds några lokaler med färdiga designutföranden för snabb inflyttning. De tre toppvåningarna är fortfarande tillgängliga och hyresgäster som själva vill vara med och påverka planlösning och gestaltning i hög utsträckning kan här skapa helt unika arbetsplatser med 360 graders panoramautsikt över Stockholm.


Andra läste också