RESTAURANGER & CAFÈER I HAMMARBY SJÖSTAD

SJÖSTADSBLADET_2kartan

Smaklig måltid!

I Hammarby Sjöstad finns det mycket att välja på när det kurrar i magen eller när kaffesuget sätter in. På denna sida hittar du mängder av olika typer av restauranger med mat från världens alla hörn, caféer med rykande färska bakverk här i Hammarby Sjöstad.
 
 

Restauranger i Hammarby Sjöstad

RESTAURANG NAMASKAAR

På Namaskaar, som ligger beläget i centrala Hammarby Sjöstad , hittar du Indisk mat som prisas som en av de bästa i Stockholm. Här äter du autentisk klassisk indisk mat på deras Indian Restaurant eller varför inte prova nya spännande smakkombinationer på deras Indian Bistro som ligger vägg i vägg!

TEZUKURI SUSHI

Tezukuri sushi i Hammarby Sjöstad  där det bästa serveras från det japanska kökets läckerheter. Som ett litet guldkorn precis vid vattnet har många redan hittat hit på grund av dess goda rykte. Till bra priser får man en gedigen meny där både havets alla godsaker blandas med vegetariska alternativ och fräscha små sallader ingår. 

RESTAURANG THAI BOAT

På sommaren är Thai boat ett av Stockholms populäraste mötesplatser med egen sandstrand, färska drinkar, autentiska thaimat och roliga klubbkvällar. Många tycker att Thai boat är en del av Thailand mitt i Stockholm! Endast 5 minuters gångväg från Hammarby Sjöstad!

HAMMARBY SJÖSTAD

Stäng meny
Translate »