Yoga for Athletes är den nya, heta träningsformen

SATS i Hammarby Sjöstad

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Man använder sig av sin egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla!

SATS i hammarby sjöstad

SATS I SJÖSTAN

De finns i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Deras träningscenter är ca 2130 kvadratmeter i tre plan med den senaste träningsutrustningen.

BARNPASSNING

MiniSats-personalen passar barnen medan du som förälder tränar. MiniSats tar emot barn från 6 veckor upp till dagen de fyller 11 år.

GRUPPTRÄNING

Gör din träning mer effektiv genom att träna i grupp! Man har mängder av pass med instruktörer som inspirerar och motiverar dig att prestera.

HIYOGA!

Nu lanseras HiYoga på SATS i Hammarby Sjöstad– ett nytt koncept med ett unikt och brett utbud av yogapass i optimala omgivningar.

SENIOR TRÄNING

Ett pass enbart för dig som senior. Träna både kondition och styrketräning med enkla rörelser och effektiva övningar.

MINISATS

Åtskilliga föräldrar har berättat om hur trygga både de och barnen känner sig på MiniSats i Hammarby Sjöstad. Ofta är det barnen som drar iväg med sina föräldrar till centret för att de vill gå på MiniSats.

SATS filosofi är att barn som följer med sina föräldrar till träningen får en grundläggande positiv syn på träning och fysisk aktivitet. Men syftet med MiniSats är framförallt att göra det lättare för mammor och pappor att hinna med träningen i vardagen, utan att ta tid från familjen eller jobbet. MiniSats-personalen passar därför barnen den stund föräldrarna tränar.

sats

BLI VÄLTRÄNAD

Vill du få en starkare kropp med mer synliga och definierade muskler? Vare sig du vill träna i grupp eller med PT har vi den ultimata träningen för dig som både vill bränna kalorier och bygga muskler.

KOM I FORM

MÅNGA SOM VILL komma i form söker sig till något av SATS träningscenter. Att vara aktiva när det gäller medlemmarna, både befintliga och blivande, gör att SATS ligger i branschens framkant. Mattias Svenson är platschef på SATS Sjöstaden i Hammarby Sjöstad. Efter utbildningen i folkhälsa och biomedicin sökte han sig till SATS, eftersom han var intresserad av att jobba i träningsbranschen.

Vad var det som lockade med SATS? 
– Dels att det är ett stort företag, men också för att flera kurskamrater jobbade på SATS och berättade att företaget uppmuntrar till intern rörlighet och erbjuder många utveck­lingsmöjligheter. Sedan är också träningsbranschen relativt ung och föränderlig. Det händer saker hela tiden och SATS är det företag som går i bräschen.

Stäng meny
Translate »