Sjöstadsbröderna satsar på e-handel


Martin Lidberg tidigare världsmästare i brottning och känd från bland annat Let´s dance och mästarnas mästare, tillsammans med sin yngre broder OS-medaljören Jimmy Lidberg drar igång en ny stor e-handelsatsning.


– Efter mer än 1,5 års hårt arbete kan vi nu äntligen dela den glada nyheten att vi ”bröderna Lidberg” lanserar en e-handel! Hos oss på Gymproffset.se kan du handla gymutrustning, platsbyggda företagsgym samt träningsprodukter för hemmaträning, säger Jimmy Lidberg.

Varför valde ni att ge er in i just denna bransch?
– Tillsammans har vi många års erfarenhet av träning i alla dess former. Vi vet av egen erfarenhet att de där med träningsutrustning ibland kan kännas som en snårig djungel. Vi är nog många som beställt från sidor utomlands där kvalité, leverans och ledtider inte alltid är på den nivå man som kund förväntar sig. Vi har en del e-handelsvana sedan tidigare och kände att här kan vi komma in med attraktiva värden från flera olika håll, säger Martin Lidberg.

På vilket sätt ska Gymproffset bli en aktör att räkna med?
– Genom att ha kunden i fokus! Tillsammans med vårt erfarna team finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och på bästa sätt hjälpa till. Vi finns där oavsett om du är en kund som köpt utrustning för hemmaträning eller om du representerar ett större företag som vill ha hjälp med att rita upp och bygga ett gym på arbetsplatsen. Vi har de flesta av våra artiklar i vårt svenska lager så leveranstiderna är korta och priserna konkurrenskraftiga, säger Martin Lidberg.

Hur kommer ni dra nytta av er erfarenhet inom träning och hälsa?
– Vi vill kunna erbjuda speciallösningar såsom ett fysiskt introduktionspass. Andra tillval innefattar skräddarsydda onlinecoaching-program som är anpassade efter målsättning och den utrustning man just har köpt. Detta kan vi stolt erbjuda både privatpersoner och företagen med dess anställda och på så sätt få i gång och motivera allt fler människor till träning och hälsa, säger Jimmy Lidberg


Andra läste också