SkiStar bjuder på gratis skidåkning i Hammarbybacken på sportlovet


SkiStars mål är att få fler människor i rörelse och att fler ska kunna aktivera sig, inte minst barn och unga. Som ett led i arbetet bjuds därför alla barn och unga i åldern 3-17 år på SkiPass och skidhyra under två dagar på sportlovet i Stockholm.

Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar

– Vi vill att fler ska få uppleva alla möjligheter som SkiStar Hammarbybacken har mitt i Stockholm och att ännu fler ska få uppleva glädjen med att åka skidor. Därför bjuder vi in till två prova-på-dagar under sportlovet och hoppas att många vill vara med och testa, både den som är ny i backen och den som åkt tidigare, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar.

Att bidra till mer aktivering och rörelse är en viktig fråga på alla SkiStars destinationer och kommuner med aktiviteter i t ex lokala idrottsklubbar, skolor och fritidsaktiviteter. Även hos SkiStar Hammarbybacken bjuds skolor in på friluftsdagar, skidklubbar tränar i backen och SkiStar samarbetar även med Svenska Skidförbundets initiativ Alla på Snö som under vecka 7-8 besökt skidanläggningen.

Fakta om prova-på-dagarna hos SkiStar Hammarbybacken 3-4 mars


Andra läste också