Vill du medverka i Sjöstadskartan?


Nu håller vi på med att färdigställa succén med Sjöstadskartan. Sjöstadskartan kommer i år finnas förutom våra tre hotell i Hammarby Sjöstad även finnas tillgänglig på 4 hotell i vår omnejd. Totalt sju hotell en hållplats bort!

Sista materialdag är den 16 april. Därefter trycks Sjöstadskartan och publiceras! Vi behöver svar från er snarast och senast den 16 april. Sjöstadskartan levereras den sista april. Finns ni inte med då, ja då finns ni tyvärr inte med.

Via hotellgäster når ni tusentals nya spontangäster varje månad som annars kanske inte hade hittat er. Glöm heller inte alla nyinflyttade! Sjöstadskartan finns även med på vår populära hemsida; www.sjostadsbladet.se som besöks av 40 000 unika besökare per/mån, här kan alla kan ta del av vilket utbud som finns i Hammarby Sjöstad. På nätet sedan 2003. Av Sjöstadsbor för Sjöstadsbor.

Kontakta oss redan idag! annons@sjostadsbladet.se
125 kronor per månad betalning för 12 månader = 1500 kronor. Priset är för namn och telefon + hemsida och var i sjöstan ert företag ligger, förskottfaktureras med 30 dagar netto.

Sjöstadskartan för 2020 blev en succé!

416 kronor per/mån med annons 12 månader
Annons med bild här är kostnaden 5000 kronor för 12 månader och då ingår även namn och telefon + hemsida samt var i sjöstan ert företag ligger. 5000 kronor som förskottfaktureras med 30 dagar netto. FORMAT: 450px X 200px 72 Dpi.

Vi kan hjälpa er med er annons det ingår fritt i priset. Ni får korr på färdig annons. Fast det är bråttom sista dag är den 16 april!

SJÖSTADSBLADET och SJÖSTADSKARTAN
Nyhetsbrev, Facebook, Instagram, Twitter och Hemsida når vi följande;
9 118 Nyhetsbrevet
4 156 personer följer detta Facebook
1 145 följare Instagram
558 följare Twitter
40 000 unika/besökare per månad på hemsidan
CIRKA = 54 500 tar del av oss varje månad glöm inte hotellbesökarna som blir en extra bonus! Ett samarbete med Hammarby Sjöstads lokaltidning ska löna sig!

FÖLJANDE HOTELL = SJÖSTADSKARTAN
Park Inn
Motel L
Biz Apartment
Quality Hotels
Clarion Collection
Hotell Kvarnholmen
Hotell Globen

Tusentals gäster som kan finna just er via Sjöstadskartan varje dag – en hållplats bort!


Andra läste också