Förskola Svallvågen

NORLANDIA FÖRSKOLOR SVALLVÅGEN
Norlandia Förskolor Svallvågen ligger på Rorgängargatan 16 i Hammarby Sjöstad. Svallvågen erbjuder 80 förskoleplatser fördelade på fyra avdelningar och är inrymd i ett modernt flerfamiljshus med nytänkande lärmiljö. Genom vårt pedagogiska och processinriktade arbetssätt genomför vi olika projekt och aktiviteter under året för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. På vår innergård har våra barn möjlighet att utforska och göra nya upptäckter tillsammans med pedagogerna. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Eget kök med kock
På Svallvågen har vi ett kök där vår skickliga kock tillagar all mat från grunden. Inför och under varje måltid skapar kocken och pedagoger tillsammans med barnen en trivsam och lugn måltidsmiljö.

Familjetjänster för en enklare vardag
På Svallvågen erbjuder vi familjetjänster för att underlätta våra småbarnsfamiljers vardag. Spana in på vår hemsida. Läs mer om oss och hur du ställer ditt barn i kö: svallvagen.norlandiaforskolor.se

Vill du komma förbi på besök?
Vi välkomnar alla nyfikna vårdnadshavare, barn och pedagoger på öppet hus för att se vår fina förskola och lära känna oss.
Se datum och tider nedan.
Varmt välkomna!
Tisdag 12/9 kl. 14.30
Tisdag 7/11 kl. 14.30