Förskola Bidevind

NORLANDIA FÖRSKOLOR BIDEVIND
Norlandia Förskolor Bidevind ligger på Textilgatan 41 i Hammarby Sjöstad. Bidevind erbjuder 40 förskoleplatser fördelade på två avdelningar och är inrymd i en anrik industrilokal med nytänkande lärmiljö.

Genom vårt pedagogiska arbete genomför olika projekt och aktiviteter under året för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi lägger en tonvikt på hälsa och hållbar utveckling och genom vårt utomhuspedagogiska förhållningssätt besöker vi regelbundet när- och fjärrområdets grönområden, lekplatser och bibliotek.

Eget kök med kock
På Bidevind har vi ett kök där vår skickliga kock tillagar all mat från grunden. Inför och under varje måltid skapar kocken och pedagoger tillsammans med barnen en trivsam och lugn måltidsmiljö.

Familjetjänster för en enklare vardag
På Bidevind erbjuder vi familjetjänster för att underlätta våra småbarnsfamiljers vardag. Spana in på vår hemsida. Läs mer om oss och hur du ställer ditt barn i kö: bidevind.norlandiaforskolor.se

Förskola Hammarhajen

NORLANDIA FÖRSKOLOR HAMMARHAJEN
Norlandia Förskolor Hammarhajen ligger på Midskeppsgatan 18 i Hammarby Sjöstad. Hammarhajen erbjuder 50 förskoleplatser fördelade på två avdelningar och är inrymd i ett modernt flerfamiljshus med nytänkande lärmiljö.

Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi olika projekt och aktiviteter under året för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi är en aktiv aktör i närområdet och samarbetar med det närliggande äldreboendet. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Eget kök med kock
På Hammarhajen har vi ett kök där vår skickliga kock tillagar all mat från grunden. Inför och under varje måltid skapar kocken och pedagoger tillsammans med barnen en trivsam och lugn måltidsmiljö.

Familjetjänster för en enklare vardag
På Hammarhajen erbjuder vi familjetjänster för att underlätta våra småbarnsfamiljers vardag. Spana in på vår hemsida. Läs mer om oss och hur du ställer ditt barn i kö: hammarhajen.norlandiaforskolor.se

Förskola Svallvågen

NORLANDIA FÖRSKOLOR SVALLVÅGEN
Norlandia Förskolor Svallvågen ligger på Rorgängargatan 16 i Hammarby Sjöstad. Svallvågen erbjuder 80 förskoleplatser fördelade på fyra avdelningar och är inrymd i ett modernt flerfamiljshus med nytänkande lärmiljö. Genom vårt pedagogiska och processinriktade arbetssätt genomför vi olika projekt och aktiviteter under året för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. På vår innergård har våra barn möjlighet att utforska och göra nya upptäckter tillsammans med pedagogerna. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Eget kök med kock
På Svallvågen har vi ett kök där vår skickliga kock tillagar all mat från grunden. Inför och under varje måltid skapar kocken och pedagoger tillsammans med barnen en trivsam och lugn måltidsmiljö.

Familjetjänster för en enklare vardag
På Svallvågen erbjuder vi familjetjänster för att underlätta våra småbarnsfamiljers vardag. Spana in på vår hemsida. Läs mer om oss och hur du ställer ditt barn i kö: svallvagen.norlandiaforskolor.se