Rockbjörnen 2023 – En stjärnspäckad Natt i Hammarby Sjöstad


Rockbjörnen, och årets line-up bjuder på en imponerande mix av välbekanta ansikten och lovande nykomlingar. Den stjärnspäckade galan äger rum i Hammarby Sjöstad ikväll tisdagen den 5 september och förväntas bli ett minnesvärt evenemang när Rockbjörnen gör sin ankomst i Hammarby Sjöstad.

Bland höjdpunkterna på scenen finner vi Darin, Marcus och Martinus, samt Eah Jé, som kommer att förgylla Sjöstadskvällen med enastående prestationer.

Under galan kommer vi även att få njuta av den norska duon Marcus och Martinus, som imponerade genom att ta en andra plats i årets upplaga av Melodifestivalen. Dessutom kommer artister som Darin, Oscar Zia och Peg Parnevik att göra sin närvaro på scenen kännbar.

Några av de mest lysande stjärnskotten som kommer att lysa upp kvällen inkluderar Bell, vars genombrottssingel ”Missförstånd” har tagit musikvärlden med storm, Eah Jé, vars karriär fick ordentlig skjuts med ”Beroendeframkallande”, samt Nea och Naod.

Förfesten, som inleds klockan 17.00 på Trädgården vid Skanstullsbron, Hammarby Slussväg 2, belägen cirka 100 meter från Hammarby Sjöstad, kommer att sätta tonen för kvällen. Flera artister kommer att leverera energiska framträdanden på Rockbjörnens förfest, inklusive Felicia Takman, som gjorde sig känd med sin hitlåt ”Dunka dumma hjärta dunka”.

Det kommer även att vara uppträdanden av den hyllade duon Jubël, bestående av Sebastian Atas och Victor Sjöström, vars hits har tagit världen med storm.

Andra artister som kommer att skapa en oförglömlig feststämning inkluderar Baby Mala, Jackie Mere och Lucas Sunday. Detta kommer vara en urbant inspirerad klubbfest som bjuder på en enastående upplevelse för alla närvarande.

Sammanfattningsvis är Rockbjörnen redo att brista loss med ett spektakulärt musikevenemang, och den imponerande line-upen kommer säkerställa en natt att minnas för alla musikentusiaster.

Text: Michael Andersson – Sjöstadsbladet


Andra läste också