UNITY – ett nytt livsstilskoncept i Hammarby Sjöstad


Bakom satsningen står Sodexo och Sodexo Circles Concierge som är samarbetspartners till UNITY vars nya, livsstilskoncept i Hammarby Sjöstad har samlat allt man kan önska sig under ett och samma tak. Det nydanande konceptet kommer att underlätta livspusslet avsevärt för de människor som väljer att bo och verka i UNITY´s moderna boendelösningar, oavsett om de gör det under kortare eller längre tidsperioder, i arbetet eller privat, säger Charlotte Mangborg, General Manager på UNITY.

Människors behov, förväntningar och livsstilar förändras snabbt i dagens moderna samhälle. Detta är någonting som UNITY tagit fasta på genom att lansera ett helt nytt koncept i Hammarby Sjöstad, som erbjuder smarta och flexibla boendelösningar. I konceptdesignen har den traditionella lägenheten omvandlats till en komprimerad bostads- och levnadsyta, och allt som hyresgästen behöver finns inom räckhåll i studiolägenheten eller i anslutning till den.

På UNITY Hammarby Sjöstad, som lanseras i början av hösten, har Sodexo och Sodexo Circles fått uppdraget att driva den spännande verksamheten med fokus på hållbarhet och flexibilitet i trivsam, inspirerande, vacker miljö, framtagen i samarbete med brittiska stjärndesignern Tom Dixon och hans Design Research Studio.

UNITY Hammarby Sjöstad erbjuder 140 studiolägenheter och 150 kontorsplatser på uWork i form av privata kontor, mötesrum, filmrum och spektakulära ytor för coworking. Här finns även café med klimatberäknade måltider, lounge och gym. Det kommer att arrangeras inspirerande workshops och events för såväl boende som gästerna på uWork. UNITY kommer även att etableras på ytterligare sex platser i Norden under de närmaste två åren.

– Sodexo och Sodexo Circles samarbete med UNITY innebär att vi ska driva själva verksamheten. Det här är ett kreativt partnerskap, där vi tillsammans med UNITY har skapat innovativa och hållbara lösningar för framtidens arbete och tillvaro. Det ställer krav på bägge parter att hela tiden lyfta blicken, tänka framåt och arbeta med kontinuerlig förbättring, för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster samt överträffa deras förväntningar. Det är ett nytt sätt för oss att leverera tjänster på och vi är stolta och exalterade över att vara delaktiga i att bygga ett nytt varumärke och koncept, som kommer att sätta en ny kvalitetsstandard för service på marknaden, säger Anil Ramel Singh, General Manager på Sodexo Circles i Sverige.

– I den gamla Transformatorverkstaden skapar vi ett nutida urbant koncept för både smart boende och kreativt arbetsliv för alla med krav på flexibilitet, design och läge. På UNITY Hammarby Sjöstad kommer vi att erbjuda allt under ett tak och vi vill att UNITY ska vara en naturlig mötesplats med intressanta event och commUNITY-träffar. Att verka i Hammarby Sjöstad och vara en del av stadsdelens klimatarbete känns viktigt då det speglar våra värderingar, avslutar Charlotte Mangborg.


Andra läste också