Vi besökte Sjöstaden Skybar


Högst upp i Hammarby Sjöstads nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger restaurang Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över staden.

Sjöstaden Skybar
Sjöstaden Skybar.

Sjöstaden Skybar på Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad är en fantastisk restaurang med enastående utsikt över staden.

Sjöstaden Skybar

Vi njöt av en underbar middag och beställde Kolgrillad röding och Kolgrillad Ryggbiff. Rödingen var perfekt grillad och serverades med grillade grönsaker, rökta tomater, parmesankräm och en fräsch tomatssallad med chimichurri, allt ackompanjerat av läckra pommes frites. Ryggbiffen imponerade med sin saftighet och smak och kompletterades av Padrones, bakad lök, rostad morot med Ras el hanout-krydda, rökta tomater, romesco verdure grigliate och en fräsch sallad. Vi köpte även till extra pommes frites som var perfekt krispiga.

Sjöstaden Skybar.

Atmosfären på Skybaren var mysig och servicen var utmärkt. En totalupplevelse som rekommenderas för dem som vill kombinera en spektakulär utsikt med en fantastisk middag.

Efter en fantastisk middag på Sjöstaden Skybar i Hammarby Sjöstad, beslutade vi oss för att njuta av deras terrass och beställde några

Sjöstaden Skybar.

förfriskningar. Vi valde Staropramen 50cl, som var uppfriskande och välbalanserad till ett rimligt pris. 100Watt IPA 33cl var en smakrik och välhumlad IPA som passade perfekt för ölälskaren.

Sjöstaden Skybar.

För att tillfredsställa vårt sötsug beställde vi också en skål med Marconamandlar, som var perfekt rostade och gav en härlig crunch. Terrassen erbjöd en avkopplande atmosfär med vidsträckt utsikt, och vi kunde inte ha bett om bättre service under vår tid där. Sammantaget var det en trevlig avslutning på en minnesvärd kväll


Andra läste också