Den enda FDA-godkända fettfrysningsmaskinen i världen nu i Hammarby Sjöstad


Skulptera din kropp med cryolipolys. CoolSculpting är den enda FDA-godkända, icke-kirurgiska metoden för reducering av envisa fettdepåer. På Forma Vita har vi utbildad personal från CoolSculpting-universitetet i Barcelona. Just nu erbjuder Formavita gratis konsultationer (ordinarie pris 500 kr), där de tillsammans med dig diskuterar vilket upplägg som passar just din kropp. Utifrån dina önskemål och förutsättningar gör de ett individuellt behandlingsprotokoll. De förbereder dig också på vilket resultat du kan förväntas få och ger dig all information du behöver för att känna dig säker i deras händer.

Om CoolSculpting

CoolSculpting har utvecklats av forskare på Harvard, och är en patenterad metod som är noggrant kontrollerad och studerad. Över fyra miljoner behandlingar har utförts världen över, med 93% nöjda kunder. CoolSculpting har EU’s CE-märkning och utförs av vår utbildade och skickliga personal och du kan vara helt trygg. CoolSculpting är en metod för att skulptera kroppen med cryolipolys (cryo betyder “kyla” och lipolys betyder “nedbrytning av fett”). Fettcellerna i området man behandlar kyls ner kontrollerat med hjälp av ett munstycke och dör tillslut utan att skada omkringliggande vävnader.
När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen, som successivt reducerar fettlagrets storlek. Fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. Processen kan leda till en synbar minskning på 20-25% på det behandlade området.

Vad är skillnaden gentemot ett kirurgiskt ingrepp?

Till skillnad från ett kirurgiskt ingrepp kan man efter en CoolSculpting-behandling oftast återgå till sitt vanliga liv direkt efter behandlingen. Själva utförandet i sig kräver heller inte varken narkos- eller bedövningsmedel och utförs under en timme per behandlingsområde. Du behöver heller inte ha några förband och kan dessutom träna som vanligt efter genomförd behandling.

Vilka områden kan behandlas med CoolSculpting?

  • Kärlekshandtag
  • Ridbyxlår
  • Putmage
  • Haka
  • BH-valkar

Läs mer på Formavita och deras hemsida


Andra läste också