Kebabpizzan ett självklart val på nyårsdagen


Ta plats bland de färgglada väggarna och borden och se vad den här pizzerian i Hammarby Sjöstad går för. Råvaror och smaker står i fokus för menyn, som är fylld av pizzor och andra rätter. Missa inte heller deras kebabpizza som för femte året står i topp på deras meny på nyårsdagen.

Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad.

Nyårsdagen är runt hörnet, en av de mest populära dagarna på året att beställa hem mat eller äta ute, där pizzan blivit en storfavorit hos Sjöstadsborna.

Pizza hos Allé Pizzeria.

Med nära på samma status som sillen på julbordet har pizzan på nyårsdagen kommit att bli ett måste för Sjöstadsborna.

– Nyårsdagen är den dagen på året då flest beställer hem mat eller äter pizzan hos oss. Det är roligt att en så gammal favorit som kebabpizzan, vilken uppfanns redan på 80-talet, fortfarande vinner så många hjärtan. säger Ghassan, en av grundarna på restaurang Alle´Pizzeria.

Kebabtallrik Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad.

Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad är en familjeägd och mysig kvarters pizzeria. Allé Pizzeria är en av Hammarby Sjöstads mest etablerade och omtyckta pizzeria. Grundad av två bröder ligger deras restaurang på Lugnets Allé 20. På Allé Pizzeria är väggarna nyligen klädda av inspirerande och färgglada motiv och man har även satsat på en ny utrustning till kebaben, Roboten Alf.

Roboten Alf hos Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad.

Med sin varmhjärtade atmosfär, råvaror och hemliga recept är pizzorna här sanna sitt kulinariska arv och hemland till sista ingrediens – från det här köket lämnar ingen dörren besviken, säger personalen som passar på att önska alla Gott Nytt År.

Faksimil: Uppslag i Hammarby Sjöstads lokaltidning Sjöstadsbladet.
Faksimil: Uppslag i Hammarby Sjöstads lokaltidning Sjöstadsbladet.

Andra läste också