Mäklarhuset fortsätter att växa med nytt kontor i Hammarby Sjöstad


Mäklarhuset har ett nytt kontor i Hammarby Sjöstad med Johan Nurk, Filip Bodnar och Daniel Åberg som delägare. Trion tar samtidigt över ägandet och utvecklingen av Nackakontoret.

Johan Nurk var med och startade Sjöstadskontoret 2008 och de senaste åren har de tre mäklarna drivit kontoret tillsammans som franchisetagare av en fastighetsmäklarkedja i Hammarby Sjöstad och Sicklaområdet. Nu byter de varumärke och blir en del av Mäklarhuset i Hammarby Sjöstad och Nacka. Med en lokal marknadsandel på cirka 40 procent och en trogen återkommande kundkrets är Sjöstadskontoret marknadsledande i Hammarby Sjöstad. Målet är nu att lyfta Nackakontoret till nya nivåer.

Pernilla Schörling, vd för Mäklarhuset.

– Vi stärker vår närvaro i Stockholm och är mycket glada över att Johan Nurk, Filip Bodnar och Daniel Åberg blir en del av Mäklarhuset. De har gjort en jättefin förflyttning med sitt förra företag. De har stor lokal kännedom, mycket entreprenörskap och en verklig vilja att hjälpa kunden i den allra största affären. Området är högintressant och detta ligger helt i linje med vår satsning på att växa i Sveriges största städer, säger Pernilla Schörling, vd för Mäklarhuset.

– Vår framgång beror på att vårt starka team med kunnig personal har funnits i området länge – de som bor här känner oss och litar på att deras bostadsaffär är i trygga händer. Mäklarhuset erbjuder en annan ägarstruktur och en friare organisationsform där man som delägare också har en möjlighet att vara med och utveckla affären både lokalt och nationellt. Ett beprövat och genomarbetat koncept som ger oss de verktyg vi behöver för att vi nu kan fortsätta att växa på bästa möjliga sätt, säger Johan Nurk, kontorschef på Mäklarhuset Hammarby Sjöstad.

Den 9 november 2022 blev Sjöstadskontoret en del av Mäklarhuset som idag består av 110 lokalkontor och är en av de största fristående fastighetsmäklarna i Sverige. Skiftet bidrar till att stärka Mäklarhusets närvaro i Stockholmsområdet.

– En av framgångsfaktorerna är att vi har valt att växa organiskt för att säkra stabilitet i affären. Det är också viktigt för oss att personalen känner sig välkommen och trivs – här prioriteras laget framför jaget. Mäklarhuset i Sjöstan och framför allt Nacka kommer fortsätta växa och nu söker vi fler mäklare som vill ta nästa steg i karriären, säger Johan Nurk.


Andra läste också