ChopChop slår upp portarna i Sickla


Restaurangkedjan ChopChop Asian Express är inne i en expansiv period. Under de senaste månaderna har man öppnat enheter i bland andra Karlstad, Värnamo och Linköping. Nu står det klart vilket datum som blir början på ChopChops Sickla-saga.

En självklarhet
Det är intill ICA, i Sickla Köpkvarter, som den nya etableringen äger rum. I kombination med de närliggande enheterna i Farsta Centrum och Bromma Blocks, kommer de tre restaurangerna tillsammans att täcka central mark och göra god mat tillgänglig för hungriga shoppingsugna i Stockholmsområdet.

– Etableringen blir ett självklart steg i rätt riktning. Läget i Sickla är perfekt och i det mycket trevliga handelscentrat omges vi av goda grannar. Personligen ser jag fram emot att utöka gallerians smakutbud och bidra till en mer levande och färgstark shoppingupplevelse, säger medgrundare Tommy Wang, och fortsätter.

Tommy Wang medgrundare ChopChop

– Slänger man en blick i backspegeln så ser man att denna etablering blir en stabil fortsättning på ett riktigt bra fjolår. Under 2021 öppnade vi fyra nya restauranger, centralt belägna i Kalmar, Karlstad, Värnamo och Linköping. Samtliga har visat på en enorm kundnöjdhet och entusiasm för både företaget och vår mat. Givetvis hoppas vi på samma resultat här i Sickla.

Sushi á la ChopChop
ChopChop kommer i vanlig ordning med ett modernt tänk kring kvalitet. Allt tillagas på plats med färska råvaror. Du kan själv komponera din egen meny med valfria baser och varma wokrätter. Utöver Mix & Match-menyn kommer restaurangen i Sickla även att erbjuda sushi.

– Take Away har alltid varit en stor del av vår verksamhet. Vi värnar om våra gäster och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt – oavsett om den tar plats i någon av våra restauranger, hemma vid middagsbordet eller mitt i klivet. Sushi gör sig utmärkt i Take Away-format. Men, de som vill äta på plats välkomnas till en gemytlig matsalsyta på cirka 161 kvadratmeter, som tar emot upp till 92 sittande gäster, avslutar Tommy. 

På fredagen den 25 februari klockan 11.00 slår ChopChop äntligen upp portarna på Siroccogatan 6, precis intill ICA i Sickla. Med högkvalitativa råvaror och ett autentiskt tänk kring asiatisk mat lovas det både god, spännande och smakrik mat – till ett bra pris.
ChopChops etablering i Sickla genererar cirka 30 nya arbetstillfällen.


Andra läste också