Magnus Johansson i exklusivt gästspel på Urban Deli Sickla Köpkvarter


Från och med i fredags den 25 mars kommer bagaren och konditorn Magnus Johansson att göra ett omfattande gästspel på Urban Deli Sickla. Under gästspelet, som sträcker sig fram till midsommar, kommer Magnus att stå för huvudutbudet av bröd, bakverk, glass och konfektyr i Urban Delis butik i Sickla. Magnus desserter kommer också att finnas på restaurangmenyn och i Urban Delis stora utbud av middagskassar.

Magnus Johansson Bageri & Konditori

Magnus Johansson är känd för sitt genuina hantverk och att alltid arbeta med de bästa råvarorna i säsong. Under hans långa karriär har han bland annat hunnit med att tävla för svenska kocklandslaget och att skapa spektakulära desserter för såväl Nobelfesten som andra kungliga festligheter.

– Vi tycker att det ska bli jättekul att jobba tillsammans med Magnus Johansson under den här perioden. Hans hantverk och respekt för råvaran går helt i linje med Urban Delis värderingar. Vi har dessutom sett en ökad efterfrågan på ett högkvalitativt sortiment av bröd och konfektyr, speciellt på vår enhet i Sickla. Jag är därför övertygad om att våra kunder och gäster kommer att uppskatta Magnus sortiment, säger , försäljningschef butik på Urban Deli.

Urban Deli Sickla öppnade 2013 och har med sitt läge, precis utanför gallerian i Sickla Köpkvarter, blivit en populär mötesplats för såväl boende i området som besökare från bland annat Nacka och Värmdölandet. Den långa saluhallsdisken och välsorterade butiken lockar till helgens inköp och med biograf och andra aktiviteter i närområdet börjar eller avslutar man kvällen i restaurangen.

Magnus Johansson konditor och grundare, Magnus Johansson Bageri & Konditori.

– Jag ser fram emot att göra det här gästspelet på Urban Deli Sickla. Själva gästspelet kommer bli väldigt omfattande där vi i stort sett erbjuder hela vårt sortiment. Jag ser fram emot att möta och introducera mina produkter till nya kunder i butikerna men också ge restauranggästerna möjligheten att testa våra desserter, säger Magnus Johansson.

Gästspelet äger rum från och med den 25 mars fram till midsommar.
Urban Deli Sickla ligger på Hesselmans torg 12 och är öppet från tidig morgon till sen kväll, alla dagar i veckan.


Andra läste också