Vad vore världen utan riktigt gott kaffe?!


JURA erbjuder ett komplett utbud av kaffesorter i fantasifulla varianter och lämnar inget mer att önska. Det ultimata kaffe resultatet från färska, nymalda bönor, som utvinns på mindre än sextio sekunder – det är JURA! Första klassens kaffe, i kombination med enkel användning av tekniskt avancerade produkter som förpackas i tydlig, utmärkt design. Låt dina kaffe drömmar slå in…

Jura i Hammarby Sjöstad

Schweiziska företaget JURA, grundat redan 1931, har under de senaste decennierna konsekvent fokuserat på utvecklingen av espresso- och kaffe maskiner. Med ett kraftfullt engagemang för innovation har JURA lyckats revolutionera marknaden om och om igen.

I centrum för JURAs strategi ligger specialisering och koncentration av resurser, vilket har möjliggjort en kontinuerlig ökning av innovations hastigheten. Företaget överraskar och inspirerar ständigt med nya produkter som förändrar kaffe upplevelsen för sina kunder.

Besökare välkomnas att utforska JURAs utställningslokal i Stockholm Hammarby Sjöstad, där de kan uppleva en ny dimension av kaffe njutning. Med personlig demonstration, inspiration och vägledning hjälper JURA till att matcha varje individ, hem eller kontor, med den perfekta helautomatiska kaffe maskinen.

Oavsett vilken kaffe maskin från JURA du gillar, låt dig inspirera för nya kaffe drycker på

https://se.jura.com/sv/om-kaffe/recipes

JURA-kaffemaskiner är inte bara avsedda för att brygga varma kaffe specialiteter; de kan också skapa uppfriskande kalla drycker för att tillgodose alla kaffe drickares smak preferenser.

Den Senaste Innovationen: JURA J8

För kaffeälskare som strävar efter perfektion introducerar JURA stolt sin senaste modell, J8. Den banbrytande maskinen erbjuder inte bara enastående kaffe resultat utan kan också toppa det med subtilt sötat mjölkskum, vilket ger en helt ny dimension av njutning.

Oavsett vilken JURA-kaffemaskin som väljs, finns det oändliga möjligheter att utforska och skapa nya kaffe drycker. Besök JURAs hemsida för recept och inspiration.

Innovation, Kvalitet och Service

Innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och service är kärnvärden som genomsyrar JURAs företags-DNA. Som det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffe maskiner i premium klass har JURA säkrat sin plats som specialist på marknaden.

För att säkerställa en trygg och guidad köp upplevelse erbjuder JURA en unik premium service i sitt Showroom och Hospitality Center i Stockholm. Med egna experter och servicetekniker på plats får kunderna professionell demo, provsmakning och hjälp med eventuella reparationer. För de som föredrar digital visning erbjuder JURA även möjligheten till virtuell produkt visning i JURA Live-studion.

Med JURA blir kaffedrickande inte bara en vana, det blir en upplevelse. Besök JURA idag för att upptäcka en ny värld av kaffe geni.

https://se.jura.com/sv/kaffe-for-hushallsbruk/kaffe

https://se.jura.com/sv/inkopsrad/weshalb-jura

Text: Redaktionen – Sjöstadsbladet


Andra läste också