Hon blir ny marknadschef på Urban Deli


Maya Johansson blir Urban Delis nya marknadschef och tillträder sin nya tjänst 16 augusti. Maya har en lång karriär inom marknad och kommunikation från besöksnäringen. Hon kommer senast från Grand Hôtel där hon har haft en motsvarande tjänst med ansvar för marknadskommunikation och varumärkesutveckling, en tjänst som omfattar såväl hotell, restaurang och bar, spa, fest- och konferensverksamhet samt Mathias Dahlgrens restauranger.

– Jag är glad över att Maya har valt Urban Deli. Maya kommer att bli ett tillskott för Urban Deli med sin gedigna bakgrund inom både restaurang och hotell, säger Dan Jacobson, vd Urban Deli.

Urban Deli är en unik kombination av restaurang, butik och saluhall och finns idag i lite olika skepnader på Nytorget, Sickla, Centralstationen och Sveavägen. På Sveavägen finns även en takbar och ett hotell som Urban Deli har tagit över driften av.

LÄS OCKSÅ: Urban Deli först ut med grön regnbågslax på menyn

– Urban Deli har ett spännande koncept och ett otroligt starkt varumärke baserat på en tydlig vision om att skapa ett godare, enklare och lyckligare matliv, vilket känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att fortsätta växa med kompetenta kollegor, driva utvecklingen av marknadsföringen framåt och vara en del i det fortsatta varumärkesbyggandet, säger Maya Johansson.

Sibel Wolff som axlat marknadschefsjobbet de senaste fyra åren ska fokusera på sitt jobb som vd på PR- och kommunikationsbyrån Friends Agenda. Hon kommer dock att kvarstå som rådgivare för Urban Deli.


Andra läste också