Matdestinationen Hemköp Sickla firar 1 år


Ett År av Matglädje och Framgång: Hemköp Sicklas Jubileum i Sickla Galleria

SICKLA, 1 september — Det har gått ett år sedan Hemköp Sickla öppnade sina dörrar i Sickla Galleria, och idag firar de en framgångsrik resa inom matvärlden. Under det gångna året har Hemköp Sickla lyckats etablera sig som en populär matdestination, lockande kunder med en imponerande variation av kulinariska upplevelser.

Hemköp i Sickla.

Hemköp Sickla har på ett år blivit ett känt namn för matentusiaster och livsmedelsälskare. Ett brett utbud av ostar från världens alla hörn, noga utvalt kött från svenska gårdar, och den frestande fiskdisken med säsongens färskaste fångst är några av de delikatesser som kunderna har lärt sig uppskatta. Godislandets förtrollande sortiment och det generösa utbudet av färdigmat, varsamt förberedd av butikens egna kockar, har också varit viktiga dragplåster för besökarna.

Tv: Sabis VD Madeleine Brehmer.

”Vår ursprungliga vision när vi inledde denna resa var att skapa en matdestination i Sickla som kombinerade både nöje och inspiration med sömlig och smidig service. Med glädje konstaterar vi att denna vision har blivit verklighet,” meddelar Sabis VD Madeleine Brehmer.

Godislandet i Sickla Köpkvarter.

Butikschefen för Hemköp Sickla, Robert Tingåker, tillägger entusiastiskt: ”Vi är otroligt glada över att vår butik har blivit en favoritdestination för så många trogna kunder som värdesätter vårt utbud. Vi har äran att skapa matglädje varje dag och vi älskar att dela personliga tips och råd med våra kunder. Det är givande att se att våra kunders favoritavdelningar, som Godislandet, Köttboden och Ostrummet, har blivit så populära. Dessa tydliga sektioner har verkligen fångat kundernas intresse.”

En annan stor framgång för butiken har varit deras egna färdigmat, skapad på plats av skickliga kockar.

LÄS OCKSÅ: Ny Hemköpsbutik i Sickla Galleria

”I dagens hektiska livsstil är tid en bristvara, och våra kunder uppskattar verkligen vårt utbud av färdiga måltider. Vi har redan behövt expandera denna avdelning för att möta efterfrågan. Vi har också intensifierat vår satsning på specialerbjudanden under det gångna året, och vårt varierade sortiment av unika erbjudanden har lockat ännu fler kunder till oss varje vecka,” förklarar Robert Tingåker.

LÄS OCKSÅ: Den 1 september öppnar Hemköp i Sickla Köpkvarter

Familjeföretaget Sabis äger och driver stolt Hemköp Sickla och är en del av det lyckade samarbetet med Axfood och Hemköp.

”Samarbetet med Hemköp ger våra kunder tillgång till oslagbara priser, en ytterst attraktiv kundklubb, och en uppsjö av smarta lösningar och inspirerande recept. Tillsammans med Sabis långvariga erfarenhet inom matvärlden och enastående personlig service, utgör detta en vinnande kombination här i Sickla,” betonar Sabis VD Madeleine Brehmer.

LÄS OCKSÅ: Hemköp Sickla har öppnat

Hemköp i Sickla Köpkvarter.

Festligheterna för Hemköp Sicklas ett-årsjubileum kommer att kicka igång den 1 september med tårta och kaffe. De första 500 kunderna kommer också att få en färgglad blomma som en gest av uppskattning. Butiken planerar att fira detta jubileum med månatliga specialerbjudanden, ovärderliga klipp, och en månad full av glädje och firande under hela september månad.

Text: Jonny Bothin – Sjöstadsbladet


Andra läste också