Allé Pizzeria bjuder in till en Black Friday Fest!


Mellan de livfulla väggarna, taket och borden på vår pittoreska pizzeria i Hammarby Sjöstad upptäcker du en plats där nyfikenheten kittlas, och smaklökarna väcker till liv. Här är råvaror och smaker stjärnorna på menyn, med allt från konstfullt komponerade pizzor till andra läckra alternativ.

Restaurang Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad.
Falafel tallrik med pommes hos restaurang Allé Pizzeria. Foto: Sjöstadsbladet

Allé Pizzeria, beläget på Lugnets Allé 20, öppnar dörrarna till en smakfull upplevelse under Black Friday-helgen! Från den 24:e till den 26:e november kan du avnjuta vilken pizza, kebabtallrik eller rulle du önskar för endast 99 kronor! Ta chansen att förhöja din smakupplevelse med deras utsökta rätter. Missa inte möjligheten att unna dig en kulinarisk festmåltid till ett oslagbart pris, exklusivt hos Allé Pizzeria!

Vegetariana hos restaurang Allé Pizzeria. Foto: Sjöstadsbladet

Upplev en explosion av fräscha smaker med pizzan Vegetariana – generöst toppad med saftiga champinjoner, solmogna tomater, krispig lök, färgglad paprika, smakrika oliver och delikat kronärtskocka. Varje tugga är en resa för dina smaklökar, en fest av hälsosamma och utsökta ingredienser!

Pasta Carbonara hos restaurang Allé Pizzeria. Foto: Sjöstadsbladet

Pasta är perfekt al dente och smaksatt med knaperigt bacon, saftig lök och krämig grädde. Varje tugga är en symfoni av smaker och texturer, skapad för att tillfredsställa dina smaklökar. Ge dig själv en kulinarisk upplevelse – beställ vår Carbonara och låt den föra dig till matens himmel!

Kebabtallrik hos restaurang Allé Pizzeria. Foto: Sjöstadsbladet

Nyårsdagen närmar sig, och på Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad är kebabpizzan kronan på verket. Med nästan samma status som sillen på julbordet har vår kebabpizza blivit ett oumbärligt inslag för Sjöstadsborna.

”Kebabpizza, en ständig favorit som år efter år står högst upp på menyn på nyårsdagen.”

Resaturang Allé Pizzeria, Lugnets Allé 20.

Allé Pizzeria är en familjeägd och charmig kvarterspizzeria, ett gastronomiskt landmärke i Hammarby Sjöstad. Grundat av två bröder och beläget på Lugnets Allé 20, har deras restaurang nyligen fått sina tak också prydda med inspirerande motiv och livliga färger. Man har sedan en tid tillbaka även uppgraderat deras kebabutrustning med den senaste teknologin – möt Roboten Alf hos Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad.

Roboten Alf in action hos restaurang Allé Pizzeria

Med varm atmosfär, kvalitativa råvaror och hemliga recept levererar vi pizzor som hedrar sitt kulinariska arv. Ingen som passerar genom våra dörrar lämnas besviken. Personalen hälsar dig varmt välkommen till en smakresa hos dem på restaurang Allé Pizzeria! Deras meny och mer finner du på deras hemsida: Allé Pizzeria

Text: Redaktionen – Butiksnytt


Andra läste också