Tandea – Din Pålitliga Tandläkare i Hammarby Sjöstad för Exceptionell Tandvård


”Att vara ”hela familjens tandläkare” är mer än en slogan för denna tandvårdspraktik. Det är en dedikation till att skapa en trygg och professionell miljö för alla åldrar. Genom att ta på sig ansvaret som områdesansvariga för barn och ungdomar ser de till att ingen hamnar i glömska när det kommer till tandvård. Varje barn i Hammarby Sjöstad som inte är listat blir kallat till en av deras engagerade tandläkare.”

Tandea i Hammarby Sjöstad

I Hammarby Sjöstad möter vi Hanne Sliwo, tandläkare sedan 1998 och för närvarande VD för Tandea AB. Tandea i Hammarby Sjöstad är 260 m2 stor och har fem behandlingsrum, på gatuplan,ochligger på Heliosgatan 12A, Mars 2021 öppnade kliniken som har blivit banbrytande inom tandvården i området och satt en ny standard för högkvalitativ tandvård. Välkommen till din förstahandsdestination för enastående oral hälsa och ett strålande leende. Tandea strävar efter att överträffa patienternas förväntningar genom att erbjuda specialiserade tjänster och högkvalitativ vård.

Specialiserad Tandvård i Världsklass:
– Tandea har cementerat sin position som en ledande kraft inom tandvård i Stockholm genom att erbjuda specialiserade tjänster av högsta kvalitet. Deras omfattande utbud sträcker sig från innovativa osynliga tandställningar till avancerade tandimplantat och noggranna tandhygienistbehandlingar.

Anslutna till Försäkringskassan?
– Ja, vi är stolta över att vara anslutna till försäkringskassan, vilket gör vår högkvalitativa tandvård ännu mer tillgänglig för dig.

Tandea i Hammarby Sjöstad

Behandlingar och Kvalitetssäkrad Vård
– Exempel på behandlingar vi utför inkluderar implantat, skalfasader, kronor och broar, lagningar, rotfyllningar, bettskenor, tandblekning, enklare tandställningar med mera. Vi är specialiserade på att återställa leendet genom tandimplantat eller bryggor, och all behandling, inklusive kirurgi, utförs i våra egna lokaler för att säkerställa hög kvalitet. Dessutom tillverkar vi våra egna tänder i det avancerade tandtekniska laboratoriet i Skogås.

” I sjöstan som präglas av innovation och kvalitet är Tandea ledande när det kommer till att erbjuda kvalitativ och professionell tandvård. Med sitt engagemang för patienternas välbefinnande och strävan efter enastående resultat är de den perfekta partnern för alla dina tandvårdsbehov i Hammarby Sjöstad.”

Patientfokus och Familjeinriktad Vård
– För oss är varje patient viktig, och vi strävar efter att vara hela familjens tandläkarklinik. Oavsett om det handlar om att främja hälsosamma tänder hos de små, återställa en förlorad tand eller korrigera tändernas position, är Tandea Hammarby Sjöstad din pålitliga partner för tandvård. Välkommen till en värld där leenden är vår specialitet och där varje tand räknas!

Estetik och Funktion i Fokus
– Med en passion för att skapa livsförändrande resultat är Tandea experter på att förbättra både estetik och funktion hos sina patienter. Tandimplantat är en av deras specialiteter, och de har framgångsrikt hjälpt många att återfå ett naturligt leende och självförtroende genom denna avancerade procedur.

Tandea i Hammarby Sjöstad

Engagerad Vård och Tillgänglighet
– Tandea strävar efter att erbjuda varje patient en högkvalitativ upplevelse. Deras påstående om att vara ”Stockholms mest professionella tandläkare” genomsyrar varje aspekt av deras verksamhet. De skapar en varm och välkomnande miljö där patientens bekvämlighet och välbefinnande står i fokus. Flexibilitet är en annan hörnsten i Tandeas service med en enkel och smidig bokningsprocess samt tillgänglighet för akuttandvård.

För Barnens Hälsa och Glädje
– Tandea är medvetna om vikten av att främja goda tandvårdsvanor från en ung ålder. I en barnvänlig miljö skapar de en trygg och bekväm plats där de yngsta patienterna kan uppleva tandläkarbesök som positiva och roliga.

Strålande Leenden för En Bättre Framtid:
– Tandea är mer än bara en tandläkarklinik – de är din partner för enastående tandhälsa och en förbättrad livskvalitet. Genom att kombinera avancerad teknologi, expertis och patientcentrerad vård är Tandea fast beslutna att leverera långvariga resultat. Med en stark betoning på förebyggande vård och patientutbildning är de redo att vara din pålitliga guide mot en strålande framtid för din tandhälsa.

Tandea i Hammarby Sjöstad

Viktiga Råd för Att Bevara God Munhälsa och Friska Tänder
– Det är avgörande att regelbundet besöka tandvården för att tidigt upptäcka eventuella problem i munnen och få råd om egenomsorg. Individuella råd ges av tandvården för att vägleda dig i din dagliga munvård, och det är essentiellt att följa dessa råd. Användning av tandborste och andra hjälpmedel, såsom mellanrumsborstar och tandtråd, är daglig rutin, och vid behov kan specialanpassad tandtråd rekommenderas för broar eller implantat i kombination med fluortandkräm.

Faksimil från Sjöstadsbladet

För äldre personer ökar ofta risken för karies, vilket kan kräva extra tillskott av fluor, till exempel genom fluorlackningar.

Faksimil från Sjöstadsbladet

God kosthållning är också av stor vikt. Att undvika småätande, minska sockerintaget och dricka vatten som törstsläckare är alla väsentliga för att upprätthålla en sund munhälsa och friska tänder.

Öppettider:

Mån-Tis: 7:30 – 18:00
Ons-Tors: 07:30-17:00
Fre: 07:30-15:00
Besöksadress:
Heliosgatan 12A

Läs mer på deras egna hemsida: www.tandea.se

Text: Redaktionen – Sjöstadsbladet


Andra läste också